Om oss

Bli medlem

Sundsvalls Kollektivverkstad är en ideell förening som är beroende av medlemmarnas engagemang och att aktiva medlemmar erlägger de avgifter som årsmötet beslutat om. Tillsammans håller vi lokaler för att aktivt i grupp eller enskilt kunna utveckla och stimulera till konstnärligt skapande. Och att öka medvetenheten om konstens och konsthantverkets betydelse för den enskilda människan och samhället.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften 2022 är 320 kr per år . Verksamhetsavgiften är 550 kr per termin. För studerande är verksamhetsavgiften 250 kronor per termin. Verksamhetsavgiften innebär att du kan delta i verkstadens alla aktiviteter och använda lokalerna när du vill. Kurser med åsatt pris betalas därutöver. Om du bara vill gå till exempel en akvarellkurs, betalar du medlemsavgift 320 kr plus avgift för akvarellkursen. Medlemsavgiften kommer att justeras 2023.

Det här får du som medlem

Tillgång till fullt utrustad grafikverkstad och en stor ateljé för måleri, kroki och workshops.

1. Utskick med aktuell information (glöm ej ange din e-postadress)
2. Vara med på två utställningar per år i kollektivverkstans regi
3. Möjligheten att delta i aktiviteter, som exempelvis krokiteckning,
4. Möjligheten att delta i fester och utflyter

Som medlem är du välkommen till kollektivverkstaden Facebook grupp och alltid vara uppdaterad med det som är på gång och händer. Där kan du posta dina egna funderingar och interagera med gruppen.

 

Så gör du

Det är enkelt. Swisha till 123 16249 98 eller betala in avgiften till plusgiro 88 72 55-8 och uppge namn, e-post och telefonnummer. När du betalt verksamhetsavgift kontakta sekreterare via e-post med bevis på inbetalning såfår du koden till entrén. Du får också våra digitala medlemsutskick om verksamheten.

 

Här finns vi

Sundsvalls Kollektivverkstad
Artur Engbergs väg 13
852 40 Sundsvall

Under hösten 2022 kommer Sundsvalls kollektivverkstad att flytta till nya lokaler.

Organisationsnummer: 889201-7305

Sundsvalls kollektivverkstad bildades 1979

  

 

Välkommen att bli medlem hos oss!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)